Ποιοί είμαστε

 

Το The Secret Greece γεννήθηκε από την ανάγκη να δείξουμε τόσο στο εξωτερικό, αλλά και στους έλληνες, την πραγματική δύναμη της Ελλάδας.
Καθημερινά δημιουργούνται πράγματα και συμβαίνουν γεγονότα που τις περισσότερες φορές μένουν στην αφάνεια ή τα γνωρίζουν ελάχιστοι.

Έλληνες διαπρέπουν εντός και εκτός της Ελλάδας, σε όλους τους τομείς και δεν το μαθαίνει σχεδόν κανείς.

Ελληνικές εταιρείες εργάζονται σκληρά για να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Υπάρχουν πανέμορφα μέρη που μένουν έξω από τους τουριστικούς καταλόγους.
 

Σκοπός της ιστοσελίδας the secret greece, είναι να παραθέσουμε μια διαφορετική άποψη για τα τεκταινόμενα, να προβάλουμε πρόσωπα και καταστάσεις , μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, με στόχο όχι να κατευθύνουμε το κοινό προς κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση, αλλά να δώσουμε το έναυσμα μιας διαφορετικής κριτικής προσέγγισης, απαλλαγμένης από τα οριοθετημένα κλισέ της εποχής μας.
 

Για όλους λοιπόν αυτούς που επιμένουν να επιχειρούν στην Ελλάδα κάτω από αμέτρητες δυσκολίες. Για όλους αυτούς που συνεχίζουν να πιστεύουν ότι ο πολιτισμός και η τέχνη είναι γέννημα - θρέμμα της Ελλάδας και προσπαθούν με τον δικό τους τρόπο να βάλουν το δικό τους λιθαράκι. Για όλες τις ατελείωτες και ανεξερεύνητες ομορφιές αυτού του τόπου, δημιουργήσαμε το the secret greece.

 

Είναι μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή πρόταση, με ναυαρχίδα το site που πλαισιώνεται από τα εγκυρότερα social media και ανανεώνεται καθημερινά με άρθρα, video, απόψεις, με πλήθος από χρηστικές πληροφορίες, ειδικά αφιερώματα, ροή ειδήσεων, προτάσεις για ψυχαγωγία και πολλά άλλα.
O σύγχρονος σχεδιασμός, η λειτουργική και εύκολη πλοήγηση είναι μερικά από τα στοιχεία που βοηθούν τον επισκέπτη σε σύντομο χρονικό διάστημα να τα ανακαλύψει.

 

Θέλεις να δεις την μαγεία της Ελλάδας να ξετυλίγεται μπροστά σου, συνδυάζοντας τα κλασικά τουριστικά μέρη με τα πιο ιδιαίτερα; Ακολούθησε μας σε ένα αέναο ταξίδι στην δική μας, στην δική σου...στην μυστική Ελλάδα.